TZ: Úspěšná česká advokátní kancelář mění název na KROUPALIDÉ

Úspěšná česká advokátní kancelář KROUPAHELÁN vstupuje do nového roku pod novým názvem KROUPALIDÉ. V obchodním rejstříku ji nově naleznete jako KROUPALIDÉ advokátní kancelář s.r.o. Sídlo kanceláře, další identifikační údaje a tým právních odborníků zůstávají nezměněny.

V současné době digitálních inovací a umělé inteligence je stále důležitější poskytovat právní služby na nejvyšší odborné úrovni, ale zároveň lidsky a s osobním přístupem. „Název KROUPALIDÉ vystihuje naši dlouhodobou filozofii a náš přístup k právním službám.  Právo pro nás totiž není jen o paragrafech, ale především o lidech, kterým pomáháme,“ vysvětluje změnu názvu zakládající partner kanceláře Pavel Kroupa.

Název KROUPALIDÉ odkazuje na jméno zakládajícího partnera Pavla Kroupy, a tím i zachování špičkových právních služeb za podpory nejmodernějších technologií. Označení LIDÉ symbolizuje tým složený z právních odborníků, kteří se umí s potřebnou úrovní empatie, lidskosti a bez zbytečné právničtiny zaměřit na individuální potřeby klientů.

„Nové označení zároveň vyjadřuje vztah k našim lidem z kanceláře, protože právě díky nim a přátelskému podporujícímu prostředí můžeme poskytovat ty nejlepší právní služby,“ uzavírá Pavel Kroupa.

S přejmenováním dochází rovněž k úpravě firemního loga a některých dalších vizuálních prvků, které nicméně navazují na dosavadní vizuální identitu.

Kontakt pro média:
Pavel Kroupa, +420777286916, kroupa@kroupalide.cz