Studuješ 4. ročník Prf? PŘIHLAS SE NA PLACENOU STÁŽ!

Studuješ právnickou fakultu? Umíš se rychle zorientovat, dávat si věci dohromady a máš chuť se neustále učit novým věcem? Není ti cizí GDPR? Disponuješ navíc strategickým nebo analytickým myšlením? Pak hledáme možná právě tebe nebo ty hledáš nás. 

O NÁS

Jsme na trhu 7. rokem, máme veškeré zázemí, dostatek zkušeností a základ skvělého týmu. Nadšením, vizemi a touhou změnit svět k lepšímu jsme ale stále STARTUPEM. Zaměřujeme se duševní vlastnictví, softwarové právo, M&A, e-commerce, ochranu osobních údajů, veřejné zakázky a nemovitosti, neboť jsou nám tyto oblasti blízké a vidíme v nich velkou příležitost. Naši práci stavíme na entuziasmu, dlouhodobých vztazích a silných stránkách a talentech našich lidí. Máme jasný plán, jak vytvořit hvězdný tým a nechat lidi okolo nás vyrůst. Advokacii děláme poctivě, moderně a s nadšením.

 

CO MŮŽEME NABÍDNOUT

Práci na zajímavých projektech, která tě bude bavit

Zastupujeme velké korporace, orgány veřejné správy i malé rodinné podniky a máme spoustu inovativních nápadů, které bychom rádi realizovali.

Neformální prostředí, skvělý kolektiv a krásné kanceláře

V práci si tykáme a nenutíme nikoho chodit v kravatě. Silnou stránkou našich lidí je empatie a strategické myšlení. Po práci spolu chodíme na pivo, zahrát si únikovou hru nebo někam běžíme – nejčastěji "Vokolo Priglu". Máme krásné kanceláře přímo v centru Brna. Chceme, aby se u nás lidem líbilo a do práce se těšili. 

Podporu při osobním a profesním rozvoji

Očekávat od nás můžeš otevřenou zpětnou vazbu a podporu při tvém růstu. V knihovně máme většinu komentářů a prakticky vše, co vydalo nakladatelství MELVIN.

Odměnu podle výsledků

 

CO POŽADUJEME

Nemusíš být nutně expert, ale musíš se umět rychle zorientovat, dávat si věci dohromady a mít chuť se neustále učit novým věcem. Ačkoliv nejsme mezinárodní kancelář, angličtina se ti bude u nás hodit. Strategické nebo analytické myšlení, talent spojovat si různé věci a schopnost se rychle učit budou tvojí výhodou.

 

CO BUDE NÁPLNÍ TVÉ PRÁCE

Nemusíš mít obavy, že bys dělal pouze jednu věc. Pro naše klienty děláme různorodou práci. Tvoje praxe tak bude pestrá a zajímavá.  

Chceš se k nám připojit? Vyplň tento DOTAZNÍK.

Více informací o životě v naší kanceláři najdeš na našem facebooku.